Menu Mbyll

Rreth Nesh

Caterina Firenze - Rruga Sulejman Delvina, Tirana

15 vite eksperiencë në tregun ndërkombetar si lider ne prodhimin e kepucëve të punuara me dorë “Caterina Firenze” vjen sot fuqishëm edhe në tregun shqiptar me modelet më bashkëkohore super cilesore 100% lekurë dhe me garanci.

Një studio disenjatoresh në itali punojnë non stop në kërkim të modeleve inovative dhe me materiale dhe ngjyra të modes se fundit per te qene te pranishem në panairet nderkombetare dhe sot keto modele do ti gjeni më në fund edhe në show roomin tonë në tiranë

Eksperiencë
Dizanj
Cilësi

Vizioni Ynë

së shpejti me produkte të reja

Shumë shpejt ju do keni mundesinë që të shikoni produktetet e reja dhe pse jo edhe ti blini ato sic do te jenë cantat dhe veshjet e reja të “Caterina Firenze”

Në ketë menyrë neve synojmë që të jemi një brand i kompletuar jo vetëm në nivelet kombetare por edhe ato ndërkombëtare duke propozuar një stil të personalizuar dhe me karakterin e vet, një kombinim ngjyrash edhe dezajnesh midis stilit dhe cilsisë.

X

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të mbështetur përvojën tuaj në të gjithë këtë faqe Web, për të menaxhuar hyrjen në llogarinë tuaj.